Шаман от Алтай предсказва Апокалипсис (Вижте какъв ад идва на земята)

Гласувайте за статията

Шаман от Алтай вижда Апокалипсис, земята ври и кипи, идва й краят

Шаман от Алтай вижда скорошен край на планетата земя. Андрей Коробейщиков, който е изследовател на древната шаманска култура и писател усеща, че катаклизмите в природата направо разкъсват зелената планета.

Снимка: Shutterstock

Коробейщиков говори, че за предстоящ апокалипсис има много данни. За това свидетелстват земните катаклизми и катастрофите. Сред, които се отличават най-вече земетресенията, вулканичните изригвания и наводненията.

Цитиран от световни медии шаманът казва, че всеки един момент може да изригне вулканът Килауеа. Вследствие на това Хаваите ще потънат под земята. Светът ври и кипи, плаши ясновидецът.

Като изследовател предупреждава, че в следващите 5 години има голяма вероятност да се случи „бурята на хилядолетието”. Човечеството ще загине ако не се замисли и не се откаже от съвременните технологии. Пророкът смята, че ако не се стопира процесът хората вървят към своето саморазрушение.

Земята трудно ще издържи на напрежението, но не може да се каже с точност след колко години ще дойде нейния край. Но перспективата никак не е позитивна.

Коробейщиков е категоричен, че нашата планета дава на хората не само физически знаци, а и мистични.  Така например съвсем скоро водолази откриха на 75 метра дълбочина в алтайското езеро Телецкое странен знак. Образ на възрастен мъж се появява на скала, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Писателят смята, че това е апокалиптичен знак, който призовава човечеството да помисли сериозно  за себе си и да започне да се променя. За да спаси собствената си планета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар