Лили Иванова с нов апартамент

Лили Иванова с нов апартамент
3 (60%) 2 votes

Лили Иванова вече е собственик на 2 апартамента в един и същи квартал

339 бона брои легендарната певица за имота с площ 196 квадрата

С просторен апартамент за впечатляващите 330 хиляди лева се е обзавела Лили Иванова – показва проверка на „България днес“ в Имотния регистър. Новото жилище на естрадната прима е с впечатляващата площ от 196 квадрата, а към него вървят и два гаража. За разлика от повечето българи, които ползват ипотеки при покупки на ново жилище, естрадната прима е платила в брой апартамента, показват документите по сделката. Певицата без проблеми може да си позволи подобни суми, защото всяка година изкарва добри пари от концерти и участия в елитни заведения у нас.

Както подобава на мегазвезда от ранга на Лили Иванова просторният имот се намира в топцентъра на София. Жилището е на броени метри от стария апартамент на певицата на елитната ул. „Оборище“, където тя живее от десетилетия. Така естрадната прима може да отскача буквално и по чехли между двата имота.

Според запознати именно старото жилище е в основата на сделката. Имотът в древната соцкооперация е наследен от Лили след развода й с Янчо Таков. Оттогава тя живее там, но както всяко жилище и това има нужда от поне периодично освежаване. Лили вече е започнала мащабен ремонт в старото си жилище и това наложило закупуването на другия апартамент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова с нов апартамент”

  1. ivo

    юли 21. 2018

    купила, добре, ама заглавие за 339 хиляди, а в текста пише 330, после платила в брой, кой нотариус ще допусне плащане в брой на такава сума, поне като пишете проверявайте обстойно фактите

Добавете коментар