Русия платила 5 млн. долара за предсказанията на Ванга

Русия платила 5 млн. долара за предсказанията на Ванга
4.5 (90%) 2 votes

Ванга направила предсказания за Русия

Предсказанията на Ванга продължават да вълнуват не само хората у нас. Всеизвестен факт е, че в гаданията си пророчицата често виждала и съдбата на Русия. Руски медии постоянно припомнят казаното от повелителката на Рупите.

Личната диетоложка на Тодор Живков – Румяна Янева разкри интересни факти за връзката на Ванга с високопоставени руски политици. Не е тайна, че Людмила Живкова е била изключително близка с гадателката. Тя дори предсказала смъртта й.

В интервю за „България днес“ Румяна Янева сподели, че Елцин също е посещавал пророчицата. Той се е срещнал няколко пъти с нея с молбата да предскаже какво очаква него и страната му. Ванга му предсказала бъдещето с точност.

Първия път той пътувал до България, за да зададе на пророчицата въпроса дали е добре да се кандидатира за президент. Тя му казала, че ще спечели изборите. Но го посъветвала да се оттегли рано от властта. Елцин решил да я послуша.

Румяна Янева припомня, че преди време руски министър е разкрил в интервю за една от националните телевизии, че Елцин е изпълнил заръката на Ванга. Той й платил 5 милиона долара, за да предскаже бъдещето на Русия до 3000-ата година, споделя личната диетоложка на Тодор Живков.

Елцин си тръгнал от България с 50 видеокасети, на които били записани пророчества на Ванга за Русия. Тя предрекла и идването на Путин на власт, пише „България днес“, цитирайки Румяна Янева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар