Мариана Векилска удари на камък

Мариана Векилска удари на камък
2 (40%) 2 votes

Родителката на Калин не харесва кандидат-снаха си

Водещата на предаването „Тази събота и неделя“ – Мариана Векилска, удари на камък.

Вече за никого не е тайна, че бракът на Мариана Векилска е разтурен безвъзвратно. Тези дни бившият й съпруг Симеон Колев също потвърди, че всичко помежду им е приключило. Той не обвини нито нея, нито себе си за ситуацията. Единственото, което каза по темата бе, че пътищата им се разминават.

Мариана Векилска

Родителката на Калин не харесва кандидат-снаха си

Мариана Векилска вече се утешава в прегръдките на актьора Калин Врачански. Запознати обаче твърдят, че майката на актьора категорично не одобрява връзката му с Мариана Векилска.

Тя е против отношенията им не само заради славата на Мариана Векилска като мъжемелачка, а и заради сериозната им възрастова разлика. Припомняме, че тв водещата е с цели 7 години по-възрастна от актьора. Освен това тя вече има зад гърба си два провалени брака.

Другата пречка, с която майката на Калин Врачански не може да свикне е, че Мариана Векилска има две деца, едното от които е студентка. Жената беряла голям срам в родното си градче Роман, където под сурдинка шушукат, че Мариана Векилска има дъщеря за женене, която е много по-подходяща за Калин Врачански от самата нея.

Леля Недка толкова много се срамува от случващото се, че няма очи да се покаже пред съседите си. Тя вече окончателно е вдигнала ръце от най-малкото от трите си деца – Калин. Авантюрата му с Мариана Векилска е поредният удар, който актьора стоварва върху майка си.

Отношенията помежду им започнали да куцат още преди две години, когато актьорът накарал майка си да продадат семейния им дом в Роман, тъй като имал спешна нужда от пари. За нейно щастие, възрастната жена била прибрана от дъщеря й Таня. Близки до семейството разкриват, че вместо да се чувства комфортно на старини, сега й се налага да се свива в една малка стаичка, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар