Кой вкара Орлин Павлов и Башар Рахал в обща любовна драма?

Кой вкара Орлин Павлов и Башар Рахал в обща любовна драма?
2 (40%) 1 vote

На актьора няма да му е никак лесно да разплете заплетената ситуация

Едва ли Орлин Павлов и актьорът Башар Рахал някога са предполагали, че ще бъдат въведени в обща любовна драма.

Още по-малко пък са предполагали кой е човекът, който ще ги вкара в тази каша. От близкото обкръжение на актьора Башар Рахал издават, че голямата му дъщеря е лудо влюбена в певеца Орлин Павлов.

Башар Рахал

На актьора няма да му е никак лесно да разплете заплетената ситуация

Дъщерята на Башар Рахал – Клои, която е на 16 години се запознала с Орлин Павлов покрай филма „Нокаут или Всичко, което тя написа“, в който участие има и баща й.
Тъй като Клои била неотлъчно до баща й по време на снимачния процес на филма, имала възможността да опознае Орлин Павлов по-отблизо.

Певецът на свой ред пък се държал доста мило с нея. Освен това не пропуснал възможност, в която да се закачи с Клои, отбелязва „Слава“. Като всяка друга тийнейджърка Клои хлътнала по Орлин Павлов заради милото му отношение.

По всичко личи, че тя е поредната, която е разчела погрешно сигналите, дадени от певеца, по който залитат доста тийнейджърки. Така в един момент Клои си повярвала, че Орлин Павлов е влюбен в нея.

Стигнало се до там, че се наложило Башар Рахал да проведе доста дълъг и сериозен разговор с дъщеря си. Въпреки всичко 16-годишната Клои все още изпитва силно влечение към певеца. Никой не смее да прогнозира как ще се развие тази каша, но едно е сигурно – ще има наранени, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар