Дейвид Хаселхоф няма спиране

Гласувайте за статията

Актьорът ще сключи брак за трети път

Американският актьор Дейвид Хаселхоф няма спиране.

Тези дни стана ясно, че Дейвид Хаселхоф възнамерява да се разходи за трети път до олтара.
Той ще каже заветното „Да“ за трети път само след две седмици. Актьорът ще се врече във вярност на годеницата си Хейли Робъртс.

Дейвид Хаселхоф

Актьорът ще сключи брак за трети път

Сватбената церемония е планирана за 31 юли. Тя ще се проведе в Пулия, Италия. Актьорът и любимата му възнамеряват да се венчаят в тесен кръг. След това влюбената двойка ще замине на меден месец на Малдивите.

Искрата между Дейвид Хаселхоф, чиято звезда изгря покрай участието му в сериала „Спасители на плажа“ и 37-годишната продавачка, пламнала преди седем години. По онова време актьорът е част от журито на „Великобритания търси талант“.

Двойката е сгодена от доста време. Дейвид Хаселхоф, който вече е на 65 години неведнъж е споделял, че Хейли Робъртс е единствената жена, на която е направил предложение за брак от сърце. Той твърди, че я обича истински и именно с нея открил смисъла, който изпълва думата любов.

Той неведнъж е подчертал, че при предишните си бракове се е чувствал по-скоро задължен по някакъв начин. Дейвид Хаселхоф се и погрижил за възпитанието и отглеждането на двете си дъщери, които са на 25 и 28 години. Те са плод на любовта му с втората му съпруга Памела Бак, пише pik.bg като се позовава на информация на „Монитор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар