Натали Трифонова изплака мъката си

Гласувайте за статията

Синоптичката израснала без баща, а преди време едва не изгубила и майка си

Красивата синоптичка от Би Ти Ви – Натали Трифонова изплака мъката си.

Малцина са наясно с факта, че красавицата е израснала без баща. Родителите й решили, че не могат да продължат да живеят заедно, когато тя била едва на 10 години.

След това баща й заминал да работи в чужбина. И към днешна дата Натали Трифонова не е в топли отношения с родителя си.
Тези, които познават майката на красавицата твърдят, че двете изглеждат като сестри, а не като майка и дъщеря.

Натали Трифонова

Синоптичката израснала без баща, а преди време едва не изгубила и майка си

Причината за това е, че 48-годишната Ванина родила дъщеря си, когато била много млада. Според нея именно това е и основната причина за раздялата й с бащата на Натали Трифонова.
Така Натали Трифонова израснала само с майка си. Ванина давала всичко от себе си и макар да не й било лесно, тя не се отказвала.

Била готова на всичко, за да отгледа дъщеря си. След като останали сами, Ванина решила, че най-добре и за двете би било да напуснат Велико Търново и да се преместят в София. Именно в столицата тя продължила да практикува като зъболекар. Ванина успяла да отвори частен зъболекарски кабинет и записала малката Натали в училище.

Към днешна дата синоптичката е категорична, че именно майка й е най-важният човек в нейния живот. Тя споделя, че един от най-тежките моменти, които преживяла, било когато катастрофирали с мотор на остров Миконос.
Натали била добре, но съществувал сериозен риск за живота на майка й. За щастие всичко се разминало благополучно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар