Ути Бъчваров я закъса сериозно със здравето

Гласувайте за статията

Кулинарят отлагал доста дълго време прегледа

Пухкавият готвач Петър Бъчваров, по-известен като Ути Бъчваров, го е закъсал сериозно със здравето.

На Ути Бъчваров ще му се наложи да плати твърде висока цена за кулинарните пирове и вакханалии, които си устройваше до неотдавна. Запознати издават, че всичко това го е докарало до язва на дванадесетопръстника.

Ути Бъчваров

Кулинарят отлагал доста дълго време прегледа

Известният готвач Ути Бъчваров бил диагностициран с тази диагноза само преди няколко седмици. Това се случило по време на преглед при специалистите от Правителствена болница.

Популярният телевизионер сам изплака за болежката си. Освен това Ути Бъчваров сподели, че специалистите му изготвили доста строг хранителен режим, който му се налага да спазва, колкото и да не е по вкуса му. За по-сигурно или по-скоро като предпазна мярка, белите престилки му изписали и медикаменти.

Те обаче посочили, че тях трябва да ги приема само в случай, че състоянието му се изостри повече.
Ути Бъчваров разкрива, че проблемите със стомаха започнали още през миналото лято. Като един типичен българин обаче той отлагал прегледа при специалист максимално дълго във времето.

Отначало кулинарят отдал стомашните неразположения на това, че прекалява с храната. Освен това той наблягал на мазното месо и пържени храни, за които всеки знае, че са изключително вредни. В продължение на месеци той понасял стоически болката, а понякога, когато ставала твърде силна, я туширал с чайчета.

Към днешна дата Ути Бъчваров се съобразява какво слага на трапезата си. Колкото и да не е по вкуса му, се старае да спазва хранителния режим, предписан му от специалистите, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар