Юлиан Вергов вдигна луд скандал на морето

Гласувайте за статията

Вергов в ролята на доц. Банков

Актьорът Юлиан Вергов иска да го настанят в стаята веднага, а не след 14 часа следобед

Юлиан Вергов е вдигнал луд скандал в хотел на Черноморието – пише в. „Уикенд“, като се позовава на очевидци. Актьорът крещял и беснял във фоайето на елитен хотел във Варна пред ошашавените гости, тъй като отказвали да го настанят по-рано в резервираната за него стая – отбелязва изданието.

Екранният доц. Банков в сериала „Откраднат живот“ имал участие в театрална постановка в морската столица и предварително си запазил студио. Добродушият Вергов нямал имидж на скандалджия, но бил изнервен от продължителното пътуване. Когато пристигнал по обед в хотела, с изненада установил, че настаняването на нови гости се извършвало след 14 часа следобед. Юлиан не искал да чака 2 часа и се счепкал жестоко с рецепционистката, която не успяла да го убеди, че правилата важат за всички. В някои хотели настаняването ставало дори и в по-късни часове.

Очевидци на разправията разказаха как 47-годишният актьор се държал като развилнял се тийнейджър, настоявайки да го настанят на секундата.
„Претрепан съм от умора, трябва да подремна, довечера играя! Пътувал съм 6 часа, станал съм сутринта в 5,30 и вие сега ми казвате, че не мога да си взема душ и да подремна. Неме интересува, ако трябва, ей тук лягам и заспивам“ – крещял Юлиан Вергов.
Актьорът се укротил, едва когато от персонала се разтичали и набързо привели в изряден вид една от стаите, за да го настанят.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Юлиан Вергов вдигна луд скандал на морето”

  1. Sash

    юли 14. 2018

    da si rezerviral ot prednata nosh be, kato iskash ranno bnastaniavane!ei she vi se neznae I „zvezdite“!

Добавете коментар