Голямата любов на Слави Трифонов проговори

Голямата любов на Слави Трифонов проговори
5 (100%) 1 vote

Голямата любов на Слави Трифонов направи интересни разкрития

Мартина Огнянова е последната голяма любов на Слави Трифонов. Шоуменът преживя изключително тежко раздялата с нея и всеки не е открил жена, която да я замести в сърцето му.

Огнената варненка разкри, че не й пука за него, научи Хот арена. Тя е категорична, че желае всичко най-хубаво за бившия си. Блондинката разкри, че от доста време не е свързана с него по никакъв начин и двамата не контактуват.

Бившата изгора на Слави Трифонов се радва на щастлив семеен живот с любимия си Коко и двете им деца. Блондинката отпразнува наскоро и още една голяма победа. Тя и любимият й Коко са тандем не само в любовта, но и в бизнеса. Двамата се занимават с търговия на качествена козметика от Израел. Преди месеци един от продаваните от тях продукти беше обявен за продукт на годината.

Мартина сподели, че шоуто понякога й липсва, но в момента животът й е много по-смислен. Тя допълни, че рядко гледа Слави по телевизията.

Варненката се надява, че той също ще открие голямата любов. Тя започна връзка с него, докато беше обвързана с Борис Солтарийски.

Мартина и Слави бяха принудени да признаят за връзката си след като в медиите се появиха техни папарашки снимки. Балерината избра шоумена пред неговия подчинен. Но любовта им не се оказа достатъчна силна и блондинката откри любовта в обятията на настоящия си любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар