Радина Кърджилова постави ултиматум на Деян Донков

Радина Кърджилова постави ултиматум на Деян Донков
5 (100%) 1 vote

Деян Донков с тежък ултиматум от Радина Кърджилова

Радина Кърджилова постави ултиматум на своенравния Деян Донков. Откакто на бял свят се появи синът им Христо, актьорът се промени до неузнаваемост. Но въпреки това все още не е променил възгледите си по въпроса за брака.

Преди месеци той подари годежен пръстен на младата актриса, но не последва уговорка за сватба. Донков нарича Радина „жена ми“, но тя все още не е негова законна съпруга, а е просто жената, дарила го с втори син.

Младата актриса е категорична, че няма да се примири с това и е непреклонна в решението си. Тя е поставила ултиматум на любимия си, че ако не я отведе пред олтара, връзката им ще приключи.

Въпреки, че бившата половинка на Донков – Ирина Ингилизова също попарила копнежите на Радина Кърджилова, тя е категорична че няма да се откаже.

Ирина също има син от Донков и за нея може да се каже, че е човекът, който най-добре го познава. Радина е в прекрасни отношения с нея и именно тя и дава ценни съвети как да се справи с трудния нрав на своенравния актьор.

Но Ирина е на мнение, че за нищо на света Деян Донков не би се отказал от свободата си. Тя дори се шегува с Радина, че ще я признае, ако успее да го убеди да сключат брак, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар