Мая Илиева излезе от нелегалност (Вижте какво се случва с нея)

Мая Илиева излезе от нелегалност (Вижте какво се случва с нея)
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева най-после се появи

След като повече от месец Мая Илиева беше в нелегалност, тя най-после се появи. Но за всеобща изненада вдовицата на Главния не беше засечена на светско събитие.

Милионерката е била засечена в коридорите на ВМА. Пациентите и служителите на болничното заведение веднага я разпознали. Вдовицата дори не направила опит да се скрие от любопитните погледи и за всеобща изненада този път била без любимите си слънчеви очила.

След срещата си с нея, сестрите на болницата не могат да повярват, че тя е избрала ВМА, а не някоя лъскава клиника у нас или в чужбина.

Мая Илиева изчакала реда си пред кабинета на известен кардиолог в болницата. Впечатление на всички направило, че тя е в компанията на мъж на средна възраст. Все още не е ясно каква е била причината за посещението й, но със сигурност не е нещо сериозно, тъй като вдовицата на Жоро Илиев не изглеждала притеснена.

Според слуховете, мъжът до нея е новият й любим и двамата се появяват навсякъде заедно.

Последната връзка на Мая Илиева приключи изключително драматично за нея, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“. Бившият й любим Ники Шванца я заряза, за да мине под венчилото с по-млада моделка.

Мая Илиева прие тежко раздялата им и в резултат от стреса започна да качва килограми, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар