Лили Иванова се забърка в нов скандал

Лили Иванова се забърка в нов скандал
4 (80%) 2 votes

Името на Лили Иванова изплува в поредния скандал

Лили Иванова се забърка в нов скандал. За пореден път примата доказа, че слуховете, които се носят за нея, са самата истината и тя буквално цепи стотинката на две.

Изпълнителката иска да се сдобие с втори имот на морето. От години тя притежава луксозна резиденция край морския бряг във Варна. Всяко лято тя отсяда там за около 10 дни. Лили Иванова съчетава почивката си на морето с ангажиментите, които има през летния сезон.

Но от няколко месеца тя е хвърлила око на апетитен имот в Созопол. Жилището предлага живописна гледка към стария град и се намира в кооперация, построена върху терен с важна архитектурна стойност. Всички тези особености на имота са предпоставка за постоянното повишаване на цената му.

Лили Иванова вече се е свързала с неговите собственици, които са двойка пенсионери. Примата им предложила сумата от 70 000 лв. Но възрастните хора проявили здрав разум и решили да не продават имота си за тази смешна цена. Но очевидно Лили Иванова не се отказва от намерението си да придобие имота, въпреки че не е склонна да заплати и стотинка повече.

Хора, които работят за нея, няколко пъти са разговаряли с възрастната двойка по въпроса за продажбата на апетитния имот.

Запознати коментират, че сделка няма да има, тъй като Лили Иванова не е склонна да заплати реалната цена на желания от нея апартамент, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар