Родителката на Ники Илиев разкри истината за отношенията му със Саня

Родителката на Ники Илиев разкри истината за отношенията му със Саня
5 (100%) 1 vote

Майката на Ники Илиев избухна

Родителката на Ники Илиев разкри истината за отношенията му със Саня Борисова. Последните клюки гласят, че двойката се е разделила. Според мълвата Ники и Саня страдат много от раздялата. Но истината се оказа коренно различна.

Приближение до двамата актьори разкриват, че блондинката буквално е разцъфнала след раздялата си с Борисов. За разлика от нея той приема изключително драматично случилото се.

Майка му д-р Мирослава Кадурина е притеснена за него. Пред дружките си тя се оплаква, че Ники е заприличал на призрак, откакто не е със Саня. Той отказва да се храни. Видната дерматоложка е притеснена не само на физическото, но и за психическото здраве на наследника си.

Тя е категорична, че докато бившата му съпруга продължава да се навърта покрай него, той няма да се съвземе. Но на този етап е невъзможно Саня да се оттегли, тъй като тя играе главната роля в режисирания от него филм.

Д-р Кадурина не крие, че снаха й винаги се е държала ужасно с нейния син. Постоянно му вдигала скандала с повод и без повод. Въпреки това, майка му я приемала за своя снаха и винаги демонстрирала уважение към нея, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Галерия“.

Приближени до известната дерматоложка споделят, че дори са помолили Саня да напусне България, за да може Ники Илиев да преживее по-лесно раздялата с нея. Но блондинката категорично отказала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар