Ексклузивно! Светлана Василева и Гущеров си казаха „да“ (Първи снимки от сватбата)

Гласувайте за статията

Светлана Василева и Гущеров се врекоха пред Бог

Светлана Василева и Християн Гущеров вече са семейство и пред Бог. Преди няколко дни двамата влюбени подписаха официалните документи. Днес Василева и Гущеров се врекоха във вярност и вечна любов един на друг пред Бог. В столичния хотел „Шератон“ семейство Гущерови посрещна само най-близките си приятели и роднини.

Светлана и Гущеров подписаха документите на 1-ви юли, а днес направиха приказно парти, за да отпразнуват факта, че вече са семейство. Датата на подписването на документите е избрана от майката на Християн. „Подписахме, вече съм омъжена жена. Гражданският брак беше на 1-ви юли. Датата я избра майката на Хриси“, обясни Светлана преди няколко дни. „Някак символично е – нов месец и ново начало. Чувствам се много добре, различно е. Бяхме в тесен кръг – аз, Хриси, моето и неговото семейство. Добромир не беше тук“, допълни тогава г-жа Гущерова.

Днес Светлана и Гущеров станаха семейство и пред Бог. Новото семейство почете традиционните български ритуали, пише pik.bg. Г-жа Гущерова спази и ритуала за ритане на менче. Този ритуал  се счита за „видеозон“. По него се гадае какъв ще е полът на бебето. Булката трябва да ритне менче пълно с вода и две цветчета – бяло и червено. В зависимост от това, кое цвете е по-напред се гадае дали двойката ще се сдобие първо с момче или първо с момиче. Гаданието показа, че първата рожба ба Светлана и Гущеров ще е момиче.

Сред гостите бяха само много близки приятели на новото семейство. Златка Райкова, Моника Валериева и Ваня Червенкова са само една малка част от гостите, които присъстваха на приказното парти на Светлана и Християн.

Украсата беше изцяло в розово и доста пищна, точно каквато булката иска.

Светлана Василева и Християн Гущеров вече са семейство и пред Бог сн. pik.bg

Светлана Василева и Християн Гущеров вече са семейство и пред Бог сн. pik.bg

Въпреки натоварения ден, Светлана не пропусна да честити и личния празник на своя съпруг. Малко по-рано тя публикува снимки в социалната мрежа и дълъг пост, с който поздрави любимия си Християн и му каза за пореден път колко много го обича.

Приказка

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар