Бомба: Преслава прекрати майчинството на Десислава!

Бомба: Преслава прекрати майчинството на Десислава!
5 (100%) 2 votes

Десислава си прекрати майчинството заради Преслава!

Митко Пайнера е на път да фалира. Заради което спешно прекратил майчинството на Десислава. Певицата излезе в майчинство в края на миналата година и имала намерение до края на тази да гледа втория си син.

Десислава

Десислава се върна по-рано на сцената заради Преслава

Тя роди второто си момче от боксьора Благой – Малката Кобра. Само че шефът й намекнал, че ако не се върне на работа може да остане и без фирмата, за която извива глас.

Това наложило Деси веднага да намери бавачки на бебето си, което е на шест месеца и да се върне в задимените кръчми.

Това от една сстрана било добре за ангелогласната изпълнителка, тъй като семейният бюджет бил доста отънял. От друга бременността на Преслава прецакало майчинството на Деси.

Златната кокошка на Митко Пайнера чака първото си дете от бизнесмена Павел Лазаров. И до края на годината няма да хване микрофона.

Преслава е една от най-оборотните изпълнителки на „Пайнер”, която прибира и най-големите хонорари от участията си. Като голяма част от тях отиват в касата на димитровградската фирма.

Другата топ певица на фирмата Галена врътна кофти номер. Тя обяви, че ще пее само три дни в седмицата и ще отделя повече време на семейството и двамата си сина.

Така участията на половинката на Галин Вафлата се стопили до рекордно ниските 12 на брой. Те били страшно недостатъчни, за да пълнят хазната на „Пайнер”.

Мария отдавна била загубила позициите си в жанра и от заведенията не я искали. Емилия потъна в траур, след като катастрофира и почина сина на годеника й.

Анелия, Джена и Емануела работят на пълни обороти, но и те не могат да запълнят финансовите дупки на фирмата. Което наложило и спешното влизане на Деси в играта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар