Хороскоп за 12 юли, четвъртък

Хороскоп за 12 юли, четвъртък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Четвъртък е хубав за любов, но под въздействие на емоции ще затрудните деловото си развитие. Подходящи са контактите – както за удовлетворяване на чувствата, така и за получаване на делова подкрепа. Някой ще ви направи професионална услуга, не пренебрегвайте полезен делови съвет.

Телец
Притеснени и изнервени, застрашавате изпълнението на задачите си с допускане на грешки. Задействайте връзките си, приятел или приятелка ще ви помогне относно професионални дела. Много е важно да бъдете и добре информирани, преди да предприемете каквото и да било. Хубав ден за бизнес партньорство.

Близнаци
Денят е подходящ за професионална реализация, ще си извоювате лична победа. По отношение на бизнес дела търсете именно и съдействие от по-компетентни от вас хора. Възможностите за финансови придобивки са неизяснени, търсете повече информация и не прибързвайте. Едно приятелство прераства в сърдечна връзка.

Рак
По отношение на деловото си развитие днес ще се наложи да проявите повече търпение, да се постараете да бъдете в течение на събитията. Не взимайте припрени решение, пазете се от неправилни действия. Склонни сте към грешки в работата си. По-добре отдайте дължимото на любовта, успехът ви е гарантиран.

Лъв
Ще се сблъскате с трудности, не се препоръчва пътуване днес. За да избегнете грешки и неприятности впоследствие, наблегнете на обществените връзки и контактите с приятелите. Чрез тях вероятно ще получите необходимите ви информация и протекции. Някой ще ви ходатайства по финансов въпрос.

Дева
Хубав и ползотворен ден, но с тенденция за допускане на грешки от ваша страна. Разчитайте повече на съдействие, отколкото на самостоятелна реализация. Съществена е намесата на приятел във финансовите ви дела. Контактите ви носят и емоционално удовлетворение.

Везни
Щастливо започвате четвъртък, звездите очертават благотворни трансформации в делата ви. Откриват се възможности да удовлетворите любовните си стремежи, да осъществите желан път, да промените към добро бюджета си. Не влагайте излишни емоции в работата си и ще си спестите грешки.

Скорпион
Въпреки че любовният шанс преобладава, сега е препоръчително да се ориентирате към делова реализация. В този аспект има вероятност да постигнете дори повече, отколкото сте предполагали. Не е лошо обаче да потърсите съдействие от компетентни хора, ще получите ценен съвет. Внимавайте с парите, пазете се от грешки.

Стрелец
Четвъртък идав с притеснения, овладявайте напрежението и се пазете от конфликти. Сега е много важно да сте в хармонични отношения с обкръжаващите ви. Наблегнете на контактите. Ще получите полезен съвет по финансов въпрос, ще бъдете подкрепени в изпълнението на служебните задачи.

Козирог
Денят е ползотворен, но не е изключено да се сблъскате с бариери. Намалете изискванията си и се съобразете с обстоятелствата. Ще постигнете много повече, ако действате чрез посредник или работите в сътрудничество с други хора. Разчитайте на приятелите. Професионален напредък особено за хората на изкуството.

Водолей
Събитията около вас не са особено оптимистични, но не и катастрофални, за да се отчайвате. Вероятно сте изнервени от все още неизяснени обстоятелства, но с търпение и хладнокръвие ще постигнете повече, отколкото с неовладени емоции. Пазете се от допускане на грешки, не правете прибързани заключения. Съсредоточете вниманието си в професионалните дела.

Риби
Очертава се ползотворен ден, но има вероятност при първи спънки да се откажете от осъществяване на програмата си. Склонни сте да губите интерес и предварително да спирате развитието си. За да се предпазите от допускане на грешки, не е лошо да потърсите изчерпателна информация, да се вслушате в чуждото мнение. Полезни контакти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар