Мелания Тръмп замазва гафовете на Доналд в Брюксел (Вижте как укроти Меркел)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп замазва гафовете на Доналд в Брюксел

Мелания Тръмп доста успешно успя да замаже гафовете на съпруга си в Брюксел. Американският президент предизвика буря от скандали, които не оставиха безучастни световните лидери, присъствали на срещата. Той нарече Германия „пленник на Русия“ и се заяде с Ангела Меркел, че страната й купува газ от Москва. В същото време, по информация на българския президент Румен Радев, е поискал увеличение на разходите за отбрана с 4% за всяка държава. „Малко след като обяви позицията си, той напусна срещата“, разкри още българският държавен глава.

Какво ще се реши по повод новите разходи за отбрана на НАТО, тепърва ще се изяснява, но всички забелязаха, че съпругата на американския президент отново влезе в ролята на дипломат номер едно на Америка.

На прием в Брюксел, тя се срещна с немския канцлер Ангела Меркел, като двете се поздравиха изключително топло. Мелания, която владее немски свободно, успя да поговори с нея на четири очи, в почти пълната галерия. Не става ясно за какво са говорили двете, но срещата завърши с прегръдки. А след това Меркел бе много усмихната, като часове по-късно и Тръмп заяви, че срещата на четири очи между него и канцлерът е минала перфектно. И двете страни са в перфектни отношения.

Мелания бе забелязана по-рано да се прегръща и с Джъстин Трюдо, който също бе унизен от съпруга й преди няколко седмици. Първата дама на Америка успя да замаже всички гафове на мъжа си, по време на срещата. „Тя е мила и сърдечна с хората, държи се непринудено и всички я харесват. Заради нея прощават на съпруга й много големи изцепки“, разкриват от обкръжението на двойката.

Мелания Тръмп замаза гафовете на Доналд в Брюксел сн. Instagram

Мелания Тръмп замаза гафовете на Доналд в Брюксел сн. Instagram

Самата Мелания успя да намери общ език не само с политиците, но и със съпругите им. А нейният собствен мъж й призна заслугите като дипломат, настоявайки да застане до него на официалната снимка на лидерите на НАТО.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар