Мелания Тръмп и Бриджит Макрон в перфектни отношения, напук на Доналд (Какво ги събра?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп и Бриджит на класически концерт заедно

Мелания Тръмп и Бриджит Макрон се събраха. Служебните ангажименти събраха двете първи дами на едно и също място. И докато мъжете се занимаваха с политика, Бриджит и Мелания се отдадоха на културни дейности. Съпругата на Доналд Тръмп и съпругата на Еманюел Макрон изслушаха заедно класически концерт.

Мелания и Бриджит посетиха музикална академия извън Брюксел и се насладиха на прекрасно изпълнение на произведения на Чайковски. Двете дами се поздравиха при влизането си в залата и седнаха една до друга. Освен Мелания и Бриджит на събитието присъстваха и други първи дами. Съпругата на Ердоган – Емине Ердоган също беше там, както и първата дама на Словения – Мойка Стропник. Освен произведения на Чайковски бяха изсвирени и други класически произведения.

Мелания блестеше със стил. Първата дама на САЩ се беше спряла на тъмносиня рокля на Келвин Клайн, с бели и зелени детайли на ревера. Тя беше завършила визията си с бели обувки от Лубутен с червена подметка, пише „Дейли мейл“. Бриджит Макрон от своя страна пък беше заложила изцяло на бял тоалет.

Първите дами бяха посрещнати от Амели Дербодрегиен, първата дама на Белгия и Ингрид Шулеруд, съпругата на шефа на НАТО. Те обиколиха академията и след това се насладиха на концерт за пиано и цигулка.В академията се изучава пеене, цигулка, пиано, виола, виолончело и камерна музика.

Дамите чуха три от произведенията на Чайковки, изпълнени от млади жени, които учат в академията. Първите дами останаха очаровани от чутото, както и от тоалетите на изпълнителките. Младите жени са били облечени в тоалети на белгийска модна марка.

След малкия концерт съпругите на световните лидери се отправиха да дегустират шоколадови произведения на изкуството, а след тях присъстваха и на модно шоу, където бяха представени шапки от известен, местен моден дизайнер.

Мелания Тръмп и Бриджит Макрон слушаха класическа музика заедно сн. Инстаграм

Мелания Тръмп и Бриджит Макрон слушаха класическа музика заедно сн. Инстаграм

Преди това обаче, всички позираха за общи снимки и обсъдиха впечатленията си от концерта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар