Меган Маркъл с гардероб за 100 бона за визитата в Ирландия

Гласувайте за статията

Новата принцеса Меган Маркъл не жали пари за гардероб в Ирландия

Меган Маркъл е с бюджет от над 100 000 лири за гардероба си, специално за визитата в Ирландия. Новата принцеса предизвика истински възторг, като се появи с шест различни тоалета за визитата си в Дъблин. И направи истински хеттрик, като смени три тоалета в рамките на няколко часа.

Меган пристигна в Ирландия с един тоалет в тъмнозелено, само час след като замени официалната тъмносиня рокля, на която присъства на кралския парад. Тоалетът и бижутата бяха оценени за над 60 бона. Часове по-късно херцогинята носеше вече кехлибарени обеци и черна рокля, с която присъства на прием.

На следващия ден Меган облече тъмносив тоалет, с който присъства на среща с президента на Ирландия и се запозна с кучетата му. А те толкова я харесаха, че за всеобщо изумление, не й позволиха и за две минути да остане сама. Наложи се да ги приберат. 30 минути след това Меган отново смени дрехите — роклята стана на панталон, а принцесата носеше ново горнище и бижута.

Модните критици отбелязват, че по време на официални визити, гардеробът се поръчва предварително и е строго съобразен с целта на посещението. Кейт също пръсна над 200 000 лири за дрехи и бижута по време на обиколката из Азия, но тя успя все пак да рециклира някои от дрехите си. Специалистите по протокола са категорични, че Меган дори е скромна. „Нейно Величество държи всички членове на кралското семейство да изглеждат перфектно.

Меган с гардероб за 100 000 лири на визитата в Ирландия снимки Twitter

Меган с гардероб за 100 000 лири на визитата в Ирландия снимки Twitter

Гардеробът на херцогинята на Съсекс не отговаря на изискванията, затова се наложи да бъде обновен. Самата тя се чувства ужасно неудобно, че се харчат толкова пари за дрехи, но след като понесе ужасни критики, докато беше само кралска годеница, не може да се излага като принцеса“, коментират придворни. Затова и сумата била одобрена от кралицата, без дори да й мигне окото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар