Скандал: Мениджър изнудва Лейди Би с голи снимки и клипове!

Гласувайте за статията

Лейди Би е изнудвана от мениджъра си Ангелов!

Мениджърът на скандалната певица Лейди Би я рекетира с горещи снимки. Марио Ангелов е успял да щракне приятелката си със скрита камера. На фотосите певицата е така, както майка я е родила.

Лейди Би

Палавата певица Лейди Би може да стане за смях с компроматите срещу нея

Докато се приготвяла за участие, Лей Би се разхождала гола из стаята и така той успял да я снима. Фотосите показват певицата в целия й гол блясък. Мениджърът й Марио Ангелов пазел снимките, за да може да я рекетира, ако тя реши да му бие шута.

Топлес звездата се е отдала на живот. След като посвети известно време на сина си Крис ят е решила ад купонясва и куфее. Леди Би не спира да залива социалната мрежа с провокативни клипчета.

На видеата се вижда как тя купонясва в дискотеки, пао барове и демонстрира с каква отрицателна скорост може да гаврътне пълна чаша с концентрат.

След което звездата ходи на следващия ден с адско главоболие. Толкова я цепи махмурлука, че дори и хапчетата не помагали, коментират от обкръжението на изпълнителката.

Лейди Би чесот изпадала в подобни състояния. Заради което често пропускала плажа и си оставала в хотелскатка стая. В момента тя е на родното Черномирие, къдато има участия.

Пазарджиклийката Бойка Щерева, както е името на скандалната певица Лейди Би обича да провоктира. Наскоро в интервю тя бе признала, че е спала с мъже от всички раси, само с ескимос още не го е правила.

Признава за себе си, че обича да провокира, да скандализира и да привлича внимание. Както и да се забавлява и не спира да го показва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар