Шофьорът блъснал Джордж Клуни проговори за катастрофата (Какво се случи?)

Гласувайте за статията

65-годишен водопроводчик ударил Джордж Клуни, мъжът проговори за катастрофата

„Беше ужасно. Слънцето блестеше в очите ми и не виждах нищо. В следващия миг нещо се удари в стъклото ми. Спрях веднага, за да видя какво става и един мъж ми каза „Блъсна Джордж Клуни“. Не можех да повярвам, какво съм направил. Казах „Клуни? Актьорът, който снима на летището“, разказва Антонело Виглино, който по случайност се оказва на неподходящото място в неподходящото време.

Водачът искал да посети актьора, за да види дали е добре, но когато успял да стигне до болницата, Клуни вече си бил тръгнал. Направен му е пълен скенер и не са открити сериозни травми. За късмет и двамата са карали бавно, заради което няма сериозни наранявания.

„Вече бях на път да обърна, когато се сблъскахме. Много исках да го видя, отидох в болницата след няколко часа, за да се уверя, че е добре. Но той вече беше напуснал“, разказва Антонело.

Водопроводчикът се сринал буквално и се наложило медиците и него да свестяват след катастрофата. Възрастният мъж обаче не е имал възможност да се срещне с актьора и не знае дали ще бъде съден.

Джордж Клуни е в Сардиния за снимките на нов сериал. Актьорът ще се възстановява в следващите 20 дни, тъй като има травма на бедрото, но нищо счупено. Гардовете му успели да предотвратят снимки на актьора, които да показват състоянието му. Кадрите, които са разпространени в мрежата, са от охранителна видеокамера. Свидетели разказват, че в първия момент решили, че е случайна катастрофа, каквито често се случвали там.

Шофьорът причинил инцидента с Джордж Клуни проговори сн. Дейли Мейл

Шофьорът причинил инцидента с Джордж Клуни проговори видеокадри. Дейли Мейл, Corriere Della Sera

Самият актьор не е коментирал инцидента. Семейството му само заяви, че той е добре и се възстановява, а до 20 дни ще се върне на снимачната площадка. Междувременно екипът на снимките пренарежда графика си, за да може да се справят с проблема максимално бързо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар