Принц Хари се изръси 8000 паунда за подарък на племенника си (Какво му купи?)

Гласувайте за статията

Принц Хари с уникален подарък за Луи

Принц Хари се изръси с 8000 паунда за подарък на племенника си. Само преди два дни Кейт и Уилям кръстиха третия си наследник – принц Луи. Церемонията беше скромна и бе водена от епископа на Кентърбъри. На нея присъстваха само най-близките приятели на семейството и роднини. На кръщенето присъстваха родителите на Кейт, Меган и Хари, Чарлз и Камила, както и бременната Пипа Мидълтън със съпруга си. Елизабет Втора и принц Филип пропуснаха събитието. Заради служебните си ангажименти кралицата е решила да пропусне кръщенето. Очаква се тя да посрещне президентът на САЩ Доналд Тръмп в петък.

След 40-минутния ритуал гостите на Кейт и Уилям се отправиха на чаено прати в „Clarence House“. Към чая гостите са се насладили и на парчета от сватбената торта на херцогът и херцогинята на Кеймбридж. Традицията е семействата да пазят парчета от сватбения си сладкиш и да черпят с него на кръщенето на първия си наследник. Сладкишът се е запазил толкова години благодарение на алкохола, който се съдържа в него.

Кръстници на принца са били много близки приятели на Кейт и Уилям. За кръщенето си принц Луи е получил и много подаръци от присъстващите на събитието. А подаръкът на принц Хари привлече вниманието на медиите. Доста скъп и ценен подарък е получил Луи от чичо си Хари. Херцогът на Съсекс подарил на племенника си първото издание на книгата „Мечо Пух“. За Хари тази книга носела много спомени, защото когато бил малък Даяна приспивала него и Уилям с нея. Книгата излиза през 1926-та година и струва 8000 паунда.

Принц Хари се изръси с 8000 паунда за подарък на племенника си сн.Туитър

Принц Хари се изръси с 8000 паунда за подарък на племенника си сн.Туитър

Хари бил вдъхновен от идеята да създаде малка библиотека за совите племенници, която да съдържа единствено първите издания на най-популярните детски книжки, пише kanal3.bg. Самият херцог на Съсекс също бил много запален по тези произведения и най-вероятно ще помага в четенето им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар