Нова тв резна кранчето на…

Гласувайте за статията

Актьорите от сериала са на път да се вдигнат на бунт

В Нова тв се заформи поредния скандал, след като управленското тяло реши да резне кранчето на една от хитовите продукции.

Става въпрос за сериала „София ден и нощ“, който се излъчва в ефира на Нова тв. Сагата, която до неотдавна събираше пред екрана малки и големи вече е изчерпала изцяло сюжетните си линии. По всичко личи, че не се планира заснемането на нов сезон.

Твърди се, че причината за спирането на хитовата продукция е не само липсата на идеи за още епизоди, а най-вече липсата на мотивация в участниците. Повечето от тях са попищели от символичните хонорари, които получават и дори ги определят като пълна подигравка.

Нова тв

Актьорите от сериала са на път да се вдигнат на бунт

Най-ядосан бил моделът Кристиян Кирилов, който влезе в ролята на Митака. Той изплака, че по цял ден снима като луд и цяла България го знае, е в същото време му подхвърлят жълти стотинки. За петте години, в които участва в продукцията, хонорарът му не е мръднал и със стотинка. Взима същите пари, които е получавал и в началото, а в същото време цените скочиха поне два пъти.

Запознати твърдят, че всички участници в хитовия сериал на Нова тв получават сумата от 130 лева на епизод. За съжаление обаче те нямат правото да мърморят, тъй като са подписали договори, в които сумите са предварително договорени.

Малцина са тези, които прибират по 200 лева на епизод. Един от щастливците, е Димитър Илков, който влезе в ролята на Дани. Толкова получавал и Кристиян Кирилов. Единствено те успявали да държат продуцентите в напрежение. Имайки предвид, че напоследък продукцията е със скандално нисък рейтинг, претенциите им не получават никакъв отзвук, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар