Елена Йончева крие тежка семейна драма

Елена Йончева крие тежка семейна драма
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева не обича да говори за личния си живот

Елена Йончева рядко говори за личния си живот. Оказа се, че бившата журналистка крие тежка семейна драма. Покрай работата си като журналист, тя навлякла много притеснения на родителите си.

Освен безсънните нощи, те постоянни били в стрес. Бащата на Йончева – Никола Йончев приемал по-тежко избора на дъщеря си да отразява най-горещите събития от различни точки на света.

Заминаването й в Ирак е причината здравословното му състояние рязко да се влоши. По време един на един от последните си телефонни разговори с Елена, Никола й съобщил, че е много притеснен и за пореден път я помолил да се откаже от тази професия. Сърцето му не издържало на постоянния стрес.

Самата Елена Йончева също не крие, че е била подложена на невероятен стрес по време на престоя си в Ирак. Тя никога няма да забрави срещата си с хора от „Ал Кайда“. Докато тя интервюирала бунтовниците, човек от групировката насочил оръжието си към нея.

Бившата съпруга на Сергей Станишев разказва, че в този момент дишането й спряло и не знаела какво да прави.

Майка й Лариса също не одобрява работата й като журналист. Възрастната жена не е във възторг и от настоящата работа на щерка си и постоянно я съветва да си намери нормална работа, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Елена Йончева крие тежка семейна драма”

  1. сто

    юли 11. 2018

    Да ама не казва,че срещата ѝ с Ал Кайда е била много файдалия за решаването на някои здравни проблеми.От тогава да чукаме на дърво ама ни хемороидите я мъчат ни запека.Излекуваха я козоонождащите бойци от пустинята и туй то,майстори.Два часа са се борили момчетата за здравето ѝ ,но сега е редовна като ЗиЛ самосвал.

Добавете коментар