Бриджит Макрон зашеметяваща по бански (Снимка)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон показа невероятно тяло

Бриджит Макрон зашеметяваща по бански. Съпругата на френския президент винаги изглежда страхотно. Няма спор, че първата дама на Франция знае как да се облича. Дали с костюм, с дънки и маратонки или по бански, Бриджит винаги изглежда ослепително и успява да затвори устите на противниците си. Където й да се появят, първата дама на Франция и съпругът й, винаги привличат вниманието на околните, не само с външния си вид, но и с лъхащото щастие около тях. Но това не винаги е било така. За да стигнат до истинското щастие френския президент и съпругата му преминават през доста препятствия.

Еманюел Макрон и Бриджит се запознават докато бъдещата съпруга на президента е учителка. Тя преподава латински и френски език в Йезуитската гимназия „Ла Провиданс“. Там бъдещият президент посещава литературните й класове.

Преди известно време 34-годишната дъщеря на Бриджит Макрон – Тифани Озиер, разказа как е започнала любовта между майка й и френския президент в документален филм. Връзката на двамата започва в малкия френски град Амиен през 90-те години. „Очевидно те са очаровани един от друг, но същевременно положението е сложно“, казва Озиер, пише tocka.com.mk. Във филма се споменава още, че тогава френският президент е казал на своята учителка, че ще се ожени за нея. Родителите на бъдещия френски президент помолили Бриджит да го остави докато не навърши 18. „Не мога да обещая нищо“, им казва Бриджит.

Еманюел бил пратен в Париж, за да довърши своето образование. Двамата с Бриджит поддържали връзка от разстояние близо 13 години. „Ако мога да дам своята визия за любов, то това са Еманюел и мама“, казва Тифани. „Когато са заедно, изглежда сякаш светът не съществува“, допълва тя.

Бриджит Макрон и Еманюел Макрон сн. Инстаграм

Бриджит Макрон и Еманюел Макрон на почивка сн. Инстаграм

След дълга борба и хиляди препятствия, Еманюел и Бриджит най-накрая се преборват за любовта си. През 2007-ма те сключват брак. Оттогава двамата са едно истински щастливо семейство. Те са заедно навсякъде – вкъщи, на почивка или пък на политическата сцена, двамата летят на крилете на любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бриджит Макрон зашеметяваща по бански (Снимка)”

  1. сто

    юли 11. 2018

    Въх ,зашеметяващо! Дъртата стафида може да зашемети само ученика си,дето ѝ се възхити дотолкова ,че я припозна за съпруга.Бабата освен ,че е с несъразмерна крътуна е и с къс врат, и изкуствено чене. По-зашеметяващо от това е само увисналата ѝ кожа,а за миризмата на дърто да не говорим,че ще обидим френската козметика.

Добавете коментар