Тита е една от най-надарените красавици в родината!

Жените от родния хайлайф се състезават коя има по-големи цици. Певици, актриси и телевизионни водещи се надпреварват коя е по-надарена в деколтето. В надпреварата за най-пищен бюст има и такива, които са естествени, а не със силикон в него. [caption id="attachment_559312" align="aligncenter" width="288"]Тита Тита е сред най-надарените от природата жени у нас[/caption] Плеймейтката Анита Мейзер се прочу с гръдната си обиколка. Името й нашумя покрай участието й в конкурса „Мисис Свят 2014“ в Мериленд. Там ромката представи България. Нейният образ е далеч от критериите за красота и никой не разбра как тя се е озовала на модния подиум.След скандалите, които забърка, огромните й либеници са сред най-големите й достойнства. Сашка Васева е чалга динозавърът с най-пищен бюст. Певицата все още държи първенството с естествените си дадености. Въпреки че отдавна е надхвърлила 50-те години тя не спира да задържа мъжкия интерес с огромните деколтета, които не спира да носи. Изпълнителката постоянно развява гърдите си на всяка светско събитие.

Тита е представител на младото поколение певици. Родената в Силистра изпълнителка също носи огромен товар под брадичката си. От снимката си по бански всички разбраха колко е надарена. Тя обаче категорично отрича да си е сложила силикон в гърдите.

Гърдите на Катя от „Ритон” са коментирани години наред в шоубизнеса. Тя вади гигантски бюст, за когото се грижи с маска за лице. На 55-годишна възраст певицата снима еротична фотосесия за „Плейбой”. В сайта на мъжката библия на нея й е отредено престижното пето место за най-сексапилни зрели жени, което дели с актрисата Деми Мур. Хитовата поп фолк дива Преслава първа намали гръдната си обиколка. След като драстично отслабна, родената в Добрич звезда си резна гърдите с цели 15 сантиметра, в немска клиника. После пак се подложи на още зверски диети и намали още гръдната си обиколка. Така вече не е толкова привлекателна за мъжката аудитория. Актрисата Ева Тепавичарова също е рекордьорка по големи бомби. Звездата от „Столичани в повече” показа гола снимка от 2006 година, когато била бременна със сина си Борил. Готова е да се снима за еротично списание, стига да й предложат подходяща оферта. Но откакто е известна избягва да се пече на плажа по цици. Ани Михайлова от „Шоуто на канала” разкрива, че огромните й гърди й пречат. Тя показа огромният си товар преди около 18 години в предаването на Влади Въргала „Коктейлите на Влади”. Тогава тя бе в ролята на медицинска сестра, която свали бялата си престилка и шокира зрителите с пищна женска гръд. „Аз лично не съм си слагала силикон. От мен по-скоро трябва да е маха, а не да се добавя“, споделя актрисата. Певицата Белослава също е сред естествено надарените дами в шоубизнеса. . Тя дори ръководи неформалното движение на биожените, наречено „Без тунинг”. Изпълнителката се обяви против силикона и пластичните операции.