Джордж Клуни не е нарушил закона при инцидента (Още новини за катастрофата)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни катастрофира в Сардиния, подробности за състоянието му

Джордж Клуни катастрофира в Италия, но не е бил виновен за инцидента. Американският актьор претърпя катастрофа със скутер, близо до Капо Сезаро в Сардиния, като в момента е в дома си и се възстановява.

Актьорът карал с ниска скорост благодарение на което се е разминал с по-сериозни последствия. Той карал скутера си на път за снимки в новия сериал, в който участва, когато мерцедес го блъска челно. Клуни се ударил в предното стъкло на колата и паднал настрани. Веднага е извикана линейка и полиция. Съпругата на Клуни — Амал, незабавно е отпътувала за болницата, където след двучасов престой актьорът е изписан.

„Той има някои наранявания, но се чувства добре и пожела да се прибере у дома. Надяваме се, че всичко ще се оправи“, разкриват лекарите. „Главата му се удари в предното стъкло и падна на земята. Беше страшно“, споделя шофьорът на колата, в която артистът се е блъснал.

Клуни загубил съзнание за кратко, но после се възстановил. Лекарите му оказали помощ още по пътя към болницата и не са установили тежки травма. Шофьорът на другия автомобил също не е пострадал. Инцидентът станал край Коста Коралина — туристическо селище със собствено пристанище. Трафикът там не е голям, но за зла участ на актьора, срещата с минаващ автомобил едва не приключи фатално.

Джордж Клуни е в Италия за снимките на нова мини поредица. Актьорът и съпругата му притежават вила край езерото Комо, но в момента са в Сардиния заради работата на звездата. Семейството е наело красива двуетажна вила, близо до имението на Берлускони. Именно от там Джордж тръгнал сутринта за снимки, преди да катастрофира.

Джордж Клуни катастрофира сн. Flickr

Джордж Клуни катастрофира сн. Flickr

Семейството е в пълен състав на Средиземноморието. Близнаците Ела и Александър също са с тях. Самият Клуни бе категоричен, че ще се пенсионира, за да се грижи за тях, но явно камерите са му липсвали и е решил да се върне обратно на работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар