Доналд Тръмп втора цигулка в Белгия (Вижте как го отсвириха заради Световното по футбол)

Гласувайте за статията

Никой не е по-важен от цар Футбол, дори Доналд Тръмп

И Доналд Тръмп не е толкова важен, колкото Мондиала. Посрещането на американския президент в Белгия мина на втори план, след мача между Белгия и Франция. Светът е футбол, а американския президент избра най-неподходящия момент, за да се появи в Европа. Той и съпругата му Мелания са на европейска обиколка, която обаче май не е особено интересна за обществото.

Въпреки че за Мелания това е своеобразно завръщане, след като претърпя операция преди два месеца, първата дама трябваше да приеме факта, че вниманието вече не е насочено към нея. Двойката трябва да посети и Великобритания утре, но както изглежда никой не се вълнува от визитата му.

Междувременно Мелания все пак привлече внимание. И то най-вече поради факта, че нейна двойничка придружи президента до правителствения самолет, с който отлетя за Европа.

Двойничката на първата дама доста умело се бе скрила зад подобна прическа и тъмни очила, но затруднената й походка на убийствено високите токове и широкия нос я издадоха.

„Това не е Мелания Тръмп“, категорични бяха форумци из социалните мрежи. Много от тях откриха куп доказателства, че това е факт.

На първо място, Мелания никога не позволява на Тръмп да я държи за ръка на публични места. Вместо това псевдо съпругата му, охотно се опираше на него. Първата дама на САЩ няма никакъв проблем с високите обувки, колкото и да са високи. Двойничката й обаче без съмнение няма нейните манекенски крака и видимо се клатушкаше върху тях.

Мелания и Доналд Тръмп втора цигулка в Европа сн. Instagram

Мелания и Доналд Тръмп втора цигулка в Европа сн. Instagram

И накрая, но не и на последно място, двойничката на Мелания изглежда доста по-пищна от нея и с по-тънки устни. Съпругата на Доналд Тръмп преживя операция и в момента е слаба като вейка. Жената, която го придружи в самолета имаше барабанчето на Кардашиян. А косата й далеч не бе като тази на първата дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Доналд Тръмп втора цигулка в Белгия (Вижте как го отсвириха заради Световното по футбол)”

  1. Xaxa

    юли 11. 2018

    По-важното в случая беше,че и Тръмп не беше истинския.На самолета се качи негов двойник,а той тихом мълком си доплува до Белгия с подводница.

Добавете коментар