Скарани ли?! Кейт и Меган разкриха истинските си отношения

Гласувайте за статията

Кейт и Меган показаха, че ако не първи приятелки, то поне са добри етърви

В последните седмици около Кейт и Меган се вихри солиден скандал. Според мълвата, двете принцеси са скарани и не си говорят заради кавга. Причината е, че новият дом на Меган и Хари уж бил по-голям от апартамента, който Кейт и Уилям получиха в двореца Кенсингтън. А също така, че двамата съпрузи са похарчили повече пари за ремонт от по-старшите кралски особи.

По тази причина двете снахи били в ужасни отношения, а кралицата наливала масло в огъня с привързаността си към Меган.

По време на парада по случай 100-годишнината от кралските военновъздушни сили, двете се появиха заедно и демонстрираха отлични отношения. Кейт не само положи усилия да покаже колко харесва новата си снаха, но също така даде да се разбере, че няма никакви проблеми помежду им.

Уилям също положи усилия, като през цялото време се шегуваше с нея и изглеждаше в отлично настроение.

Още вчера, по време на кръщенето на малкия принц Луи се видя, че принцесите се разбират отлично. И няма никакво напрежение помежду им.

По време на официалния прием, на който присъстваше и кралицата, двете бяха по-близки от всякога. Кейт охотно позволи на Меган да застане под прожекторите, заемайки нейното място. Вместо това, тя предпочете да застане близо до съпруга си. С което сложи край на всички слухове, че се чувства застрашена.

Кейт и Меган в перфектни отношения напук на слуховете сн. Instagram

Кейт и Меган в перфектни отношения напук на слуховете сн. Instagram

Междувременно на всички стана ясно, че Меган няма намерение да се съобразява с кралския протокол за яките. Тя продължава да носи рокли с лодка яка, вместо с висока такава. Явно херцогинята е открила своя стил и няма никакво намерение да го пренебрегва. И въпреки критиките, че е твърде своеволна, очевидно никой от фамилията не възразява. Поне не открито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар