Топ 5 на най-богатите влогъри в България, ето колко печелят

Те са най-влиятелните влогъри и предприемачи в You Tube от България. Имат хиляди последователи, а всеки техен клип се гледа милиони пъти. Ето кои най-богатите ютубъри в България в топ 5 класацията на HotArena.net.

Кристиан Чарли Танев - 100 000лв

Един от най-популярните влогъри у нас. Макар голяма част от клиповете му да са със скандално или нецензурно съдържание, той има десетки хиляди последователи. Танев има за цел да провокира зрителите, при това не само с видеата си. Дори книгите му са със знак +18, тъй като са предназначени за по-зряла аудитория. Успехът му обаче е безспорен. От продажбите на двата си комикса и рекламните кампании за български брандове алкохол, Чарли е прибрал над 100 бона.

Станислав Койчев — Стан - 150 000 лв

В тандем с приятеля си Стефан, Стан в момента се радва на огромна популярност сред тийнейджърите в България. Двамата могат да се похвалят с близо 250 000 последователи и над милион гледания месечно. Без съмнение са едни от най-популярните влогъри и писатели сред младежите. От продуктово позициониране в клиповете си, както и от продажбата на трите си романа, сред които и "Невидим", Стан е прибрал над 150 000 лв.

Павел Колев 200 000 лв

Колев може би е най-известният български влогър, чийто клипове се плащат по 2 бона всеки. Предприемчивият видео блогър, прави ревюта на гейминг видеа, благодарение на което се радва на огромен успех сред почитателите на видеоигрите. А компаниите му плащат повече от щедро, за всяка игра, която промоцира. Отделно той пусна своя марка очила - VR, като беше и водещ на тв шоу по BIT TV. От което взимаше по 15 бона на месец.

Емил Конрад - 500 000лв

Няма съмнение, че той е най-успешният български влогър, с над 1000 000 последователи. Българинът печели по над 100 бона годишно само от рекламния си договор с Кока-Кола, а книгите му предизвикаха истински фурор. Солидни приходи Конрад си докарва и с клиповете, които публикува в интернет. Амбициозният влогър успя да направи хит от първия си роман - тя бе издадена в тираж от 25 290 броя и се разпродаде за нула време. Хората още помнят километричните опашки пред книжарниците в деня на премиерата . [caption id="attachment_558081" align="aligncenter" width="300"]Топ 5 на най-богатите влогъри в България Топ 5 на най-богатите влогъри в България сн. HotArena[/caption]

Флавио Сефери - 800 000лв

Той може би не е най-популярният влогър, но определено е най-успешният. Албанецът стана звезда с хумористичните клипове и скритите камери, които публикуваше. Той обаче умело инвестира в приятелски отношения с най-красивите жени у нас. В резултат на това, когато миналата година пусна на пазара парфюма си, успя да предизвика истински успех. А родните красавици една след друга го рекламираха. Благодарение на популярността си, той печели по 150 000 на месец.