Бременната Преслава с тайна сватба в Гърция за ЧРД? (+ Защо отказа да празнува?)

Бременната Преслава с тайна сватба в Гърция за ЧРД? (+ Защо отказа да празнува?)
5 (100%) 1 vote

Ще се омъжва ли тайно бременната Преслава за ЧРД, или феновете само си мечтаят да я видят булка?

Горещ слух обикаля социалните мрежи по повод рождения ден на Преслава. Из форумите се носи мълвата, че бременната фолк звезда е в Гърция и то не само на почивка, но и за да се омъжи на спокойствие.

Изпълнителката има рожден ден днес, но тази година отказа да празнува. Тя дори се изнесе в южната ни съседка, за да прекара на спокойствие дните преди раждането, далеч от шумните тълпи и любопитните погледи, които я следват навсякъде в България.

Звездата получи десетки честитки по повод празника, но предварително обяви, че няма да празнува. „Имам двоен повод да празнувам и получих няколко прекрасни изненади, но ще запазя всичко само за себе си, поне за известно време“, споделила красавицата по повод рождения си ден.

Мнозина веднага заподозряха, че певицата тайно се е омъжила на плажа, по примера на много родни звезди. И е избрала южната ни съседка, за да може да се наслади на партито, далеч от папараци и любопитни погледи. Това може да е и причината изпълнителката да не е в София, или на морето, на Слънчака, където да вдига купони и наздравици за рождения си ден.

Самата Преслава в последно време държи в строга тайна личния си живот. Изпълнителката доста време мълчеше и за новото си гадже. Едва след като се разбра, че е бременна, тя се реши да го покаже. А малко след това се разчу, че очаква и първото си дете.

Преслава с емоционална снимка за ЧРД сн. Instagram

Преслава с емоционална снимка за ЧРД сн. Instagram

Преслава и Павел досега не са говорили за брак, но близки до певицата смятат, че семейството й ще бъде най-щастливо, ако тя се омъжи преди да роди. „Нищо чудно да подпишат без много шум в Гърция, а да правят голяма сватба след раждането“, коментират от обкръжението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар