Скарани ли?! Принц Чарлз и Камила разкриха истинските си отношения с Кейт и Уилям (Видео)

Скарани ли?! Принц Чарлз и Камила разкриха истинските си отношения с Кейт и Уилям (Видео)
3 (60%) 3 votes

Меган успя да помири семейството, Чарлз и Камила на гости в Кенсингтън при внуците

Истинските отношения на Чарлз и Камила със семейството на Кейт и Уилям най-после видяха бял свят. Въпреки напрежението, което цареше между кралските двойки в първите години, очевидно най-накрая нещата са се успокоили.

С влизането на Меган в семейството, Кейт явно е омекнала към тъстовете си. И то до толкова, че те могат по всяко време да посещават внуците си. Видео на репортерката Елад Симчаоф показва, как точно преди да заминат в провинцията, двамата посещават внучката си. Малката Шарлот им маха щастливо зад вратите на двореца, докато баба й и дядо й се качват в хеликоптера, за да заминат за работната визита.

Кадрите обиколиха мрежата, а докато британците се превъзнасят колко е прекрасна малката принцеса и как се държи вече като професионалист, светските таблоиди коментират, че май духовете в Кенсингтън са се успокоили.

„Меган наистина събра семейството. Чарлз е много щастлив, защото вече има две снахи, а освен това доста се е променил през годините. След сватбата на Хари той доста омекна, което промени и настроенията на Кейт и Уилям към него.“, разкриват от кралския дворец.

Както е известно, принцът въобще не бързаше да види третия си внук, а се появи на посещение при него, чак на рождения ден на внучката си. На сватбата на Меган и Хари обаче, мнозина забелязаха, че отношенията между Чарлз и Кейт са се променили. А на официалния рожден ден на кралицата преди седмица, двамата демонстрираха отлични чувства един към друг.

Чарлз и Камила най-после се помириха с Кейт и Уилям кадри You Tube

Чарлз и Камила най-после се помириха с Кейт и Уилям кадри You Tube

„Меган успя да го смекчи и да го накара да гледа с други очи на нея и на Кейт. Той сякаш стана по-освободен в отношенията си с тях. Това веднага се отрази и върху внуците му — Чарлз вече може да ги вижда винаги, когато поиска. И никой не му отказва това право“, разкриват още служители в двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар