Лили Иванова направи шокиращо признание

Лили Иванова направи шокиращо признание
3.5 (70%) 4 votes

Лили Иванова шокира с признанието, което направи

Лили Иванова направи шокиращо признание. Примата разкри още един неподозиран факт от автобиографията й. Тя сподели защо досега не е обучила нито един млад талант. Въпреки дългогодишния си стаж на сцената, естрадната прима е категорична, че не желае да обучава ученици.

Причината за отказа й да се занимава с това е много проста – Лили Иванова не познава нотите. Примата, която се изявява на сцената от 1961 година, отхвърля предложенията за преподаване под предлог, че не притежава необходимото музикално образование, за да упражнява тази дейност.

Всеизвестен факт е, че тя е завършила медицинския техникум във Варна. Лили Иванова е убедена, че дори да организира образователни курсове, никой няма да ги посещава. Певицата се аргументира с това, че младите изпълнители обичат да ги хвалят и да им обещават бляскава кариера. За себе си примата казва, че не е от хората, които хвалят всеки и не може да излъже някой, че ще стане известен за 24 часа.

Изпълнителката допълни, че досега нито един млад изпълнител не се е позаинтересувал от творчеството й. Тя определя това голяма грешка и споделя, че младите певци имат потенциала да трансформират песните й да станат популярни благодарение на това, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар