Сторми Даниълс се изгаври с Мелания Тръмп в мрежата (Вижте как я осмя)

Гласувайте за статията

Сторми Даниълс се съди с Тръмп, но Мелания понесе поредната порция удари от нея

Сторми Даниълс, която се прочу като бившата любовница на Доналд Тръмп, отново унижи първата дама. Блондинката гостува на тв водещата и комедийна актриса Кати Грифин преди дни. И двете си записаха клип в Туитър, в който се подиграват на Мелания. Гаврата бе гледана от милиони, а коментарите по този повод не стихват.

Очаквано, повод за коментарите се оказа якето, което Мелания носеше на посещение в Тексас. Моделът на известна модна марка ясно казваше „Не ме е грижа наистина, нали?“ — надпис, който красеше тоалета й отзад.

Сторми Даниълс не пропусна да унижи първата дама, като отбеляза, че във всеки друг момент това би било удачно, но не и в този. „Добре, била е сърдита на медиите, но защо точно днес? Облечи го утре, облечи го другата седмица, облечи го всеки друг път? Тя наистина ли си мисли, че никой не обръща внимание на това“, коментира Даниълс. И докато Кати Грифин изрази предположение, че Мелания не се съобразява много-много с протокола, то Сторми коментира, че е имало заговор.

„Няма да се изненадам, ако някой с обратна ориентация опитва да свали президентското семейство. Нищо чудно да е имало заговор и някой да е надписал якето й в самолета. Сигурно е именно някой с обратни наклонности“, присмя се тя.

Това не е първият случай, в който Сторми Даниълс говори за Мелания и я подиграва. Тя разказа в свое интервю, че Тръмп я е канил в семейния им мезонет, където се оплаквал, че жена му не иска да спи с него. „Казваше, че след раждането е обсебена от бебето.

Сторми Даниълс се подигра с Мелания в Туитър сн. Twitter

Сторми Даниълс се подигра с Мелания в Туитър сн. Twitter

И не се интересува от него. Спели разделени и дори не се виждали с дни“, разказа тя в свое интервю. Мелания не коментира скандалните изявления по свой адрес. Говорителката й заяви, че визитата й в Тексас е била по-важна от дрехите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар