Мишел Обама проговори за живота в Белия дом (Разкри най-големите тайни от там)

Гласувайте за статията

Мишел Обама разкри какво е да живееш като първа дама и да бъдеш майка при това

Мишел Обама проговори за живота в Белия дом. Бившата първа дама на Америка даде интервю, в което сподели интересни подробности около живота в резиденцията във Вашингтон. След повече от 8 години живот по протокол, тя не крие, че е повече от облекчена, че вече не се занимава с това.

„Заради децата си струваше. Колкото и да е било трудно, радвам се, че успяхме да помогнем на толкова деца, да променим живота им към по-добро и да се справим с различните проблеми и предизвикателства. Истината обаче е, че не беше лесно. Особено, когато семейството ни страдаше от това“, споделя още Мишел.

Първата дама на САЩ разкрива, че най-тежко е било за семейството й. „Опитвахме се да бъдем нормални родители в една наистина ненормална среда. Не можеш да отидеш на училищното представление на дъщеря си, без картечници, полицаи и тълпи от охранители да те обградят. Така че един ден дъщеря ти просто ти казва „Татко, може ли да не идваш днес на пиесата ми? И това наистина боли“, разкрива тя.

Мишел обаче не спира до тук. „Парти с преспиване? Опитайте се да обясните на едно десетгодишно момиче, защо искате номера на социалната осигуровка на майката на Джулия, защо изпращате кучета да претърсят къщата, полицаи да охраняват дома или пък се организира обиск за дрога, цигари и алкохол. Накрая децата просто се отказваха от тези толкова нормални за тях неща. Още по-трудно беше, когато искаха да си поканят приятелки в Белия дом. Цялата тази охрана идваше в повече на много от тях“, спомня си Мишел.

Мишел Обама разкри подробности за живота в Белия дом сн. Wikipedia

Мишел Обама разкри подробности за живота в Белия дом сн. Wikipedia

Въпреки това тя не съжалява за възможностите, които са имали. Нито за това, че е успяла да помогне на толкова много хора. „Децата гледаха какво правим, а не какво им говорим. Вярвам, че бяхме добър пример за тях. Гордея се с тях днес“, додава още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар