Ани Салич избяга на село (Вижте дома й в Рударци)

Гласувайте за статията

Ани Салич избяга от София, новинарката заживя на село

Ани Салич от известно време се е преселила в Рударци. Тв водещата не ще да чуе за шумната и мръсна София. Даже когато е дежурна нощем не остава да преспива в столичния си апартамент, а шофира към селския си дом.

Ани живее там с дъщеря си Хана. Синът й който на върши пълнолетие предпочитал да остане в апартамента сам.

Къщата на Ани Салич в Рударци Снимка: hotarena.net

Макар да се говореше, че Салич притежава на село огромен палат оказа се, че домът й е по-скоро скромен. От колкото огромен и луксозен. Не прави с нищо по-голямо впечатление сред останалите къщи.

Оградата на къщата не е някоя грандоманска и от скъпарски материал. Тя е дървена и по всичко личи, че за нея и за постройката, която е с нормални размери  не са хвърляни луди пари.

Телевизионната звезда на Нова тв предпочела да инвестира средства в двора. Тя оформила пътеките с плочки. Издигнала и дворна беседка. Където лятото посрещала приятели.

Вместо да отглежда зеленчуци в двора Ани посяла цветя в саксии и запазила зелената морава. Като често викала човек да я коси. Пръв помощник в грижите за растенията била Хана. Която се включвала да ги полива когато трябва, предават от hotarena.net.

Новинарката нямала намерение да наема човек да се грижи за дома й.Нямала доверие на непознати. От както се развела с бившия си Бранко той вече не стъпвал в Рударци.

В последно време колегите на Ани Сали са възхитени от новия й вид, Тя видимо свалила няколко кила и се разхубавила. Освен това проявявала и по-голяма активност в социалните мрежи.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар