Мариела Нордел съди Луна? (+ Има ли мъж до готвачката)

Гласувайте за статията

Мариела Нордел и Луна „на нож“

Мариела Нордел и Луна продължават войната една с друга. Двете се захапаха още в „Черешката на тортата“. Тогава Луна оцени готварските способности  на Мариела с двойка. През следващите вечери тя продължи с обидите към Нордел и останалите участници. В интервю за „Шоу“ Мариела призна какви са отношенията й с Луна в този момент и има ли нов мъж в живота си.

Стана ясно, че готвачката и певицата не са никакви приятелки. „Това същество не може да е приятел с мен или с когото и да е от моето обкръжение“, категорична е Нордел. „Само през последната вечер тя изрече две нагли лъжи, без да й мигне окото – че съм й била искала пари и че линейката я била поръчала тя. Пари съм искала само от моето семейство и то в екстремни ситуации. На отрепки никога не бих искала не пари, но и една коричка хляб, дори да умирам от глад“, казва още Мариела.

„Адвокатът ми в момента проверява какви са шансовете да я осъдя за уронване на престижа ми, чрез неверни твърдения по мой адрес. Интересно какви локуми ще разтяга пред съда – кога, къде, каква сума съм й била искала…“, допълва готвачката. Мариела споделя, че ако ги е нямало камерите би изгонила Луна, защото не е уважила нейните гости.

Нордел нарича „подкрепата“ си към Луна в „Брадъра“ „стратегия“, за да стане шоу и да е интересно на зрителите.

Мариела разкри и има ли мъж до нея в момента. „Колкото до мъжете – дала съм си почивка“, категорична е Нордел. „Разводът ми беше много тежък – трябваше да се изнеса буквално за 2 седмици от общото ни жилище, да си намеря нова квартира, училище за детето. А в Холандия това е огромен проблем, непосилен дори за местните, които имат там приятели и семейства. Аз нямах никаква подкрепа, но се справих и цената за това беше здравето ми“, разказва готвачката.

Мариела Нордел ще съди Луна колаж: Интернет

Мариела Нордел ще съди Луна колаж: Интернет

Мариела споделя, че преди да се появят проблемите е била „красавица“ и дори е съдела хората за външния им вид. Сега тя е благодарна на съдбата, че й е помогнала да коригира тази част от характера си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар