Попиляха Мелания Тръмп заради моден гаф в мрежата (Подробности за скандала)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп рядко взима думата, затова и я съдят по дрехите

Мелания Тръмп рядко взима думата, за да изнася речи, но пък умее да се изразява чрез стила си. Затова и модния избор на първата дама, докато посещаваше център за имигранти в Тексас, предизвика международен скандал.

Мелания носеше яке с надпис на гърба, който повтаряше популярен рефрен от песен. Припевът „Мен наистина не ме е грижа“ придоби обаче ново послание, което първата дама на САЩ не очакваше.

Мнозина моментално я обвиниха, че по този начин изразява своето отношение към имигрантите в Тексас. Американският президент Доналд Тръмп обаче заяви, че става дума за отношението на Мелания към фалшивите новини по неин адрес, а не за отношение към мигрантите в центъра.

Първата дама слезе в Тексас без якето, но го носеше на връщане във Вашингтон.

Така или иначе изборът й на тоалети е най-сигурният начин посланията й да бъдат видени и чути. И дори сънародниците на двойката не прощават прегрешенията им, особено когато има подобни послания и гафове.

„Госпожа Тръмп не използва дрехите си, за да отправя лични послания. Надяваме се, че пресата ще се съсредоточи върху работата й, а не върху облеклото й“, коментира говорителката на Мелания.

В действителност обаче именно стилът на Мелания е начинът да отправи ясно послание към всички. Първата дама е най-често обсъждана заради дрехите, които носи. Британската кралица Елизабет отдавна се е научила да заобикаля правилата и без думи да изразява мнението си. А тоалетите й са езикът, на който говори с поданиците си, дори по политически въпроси.

Попиляха Мелания Тръмп заради гаф с яке сн. Twitter

Попиляха Мелания Тръмп заради гаф с яке сн. Twitter

Така например, отровно жълтото е ясен израз на нейното неодобрение. Розовото, зеленото и синьото пък показват, че кралицата е в отлично разположение на духа. Появи ли се обаче Елизабет в сив или леденосин костюм, обичайно облаци се сгъстяват над този, когото кралицата посещава. Може би и Мелания може да се възползва от същия неконвенционален начин да общува с обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар