Никол Станкулова аут от Нова телевизия?! (Вижте кой я сменя)

Никол Станкулова аут от Нова телевизия?! (Вижте кой я сменя)
1 (20%) 1 vote

Никол Станкулова напуска Нова?

Николай Василковски сменя Никол Станкулова? От няколко дни репортерът от Нова телевизия се изявява като водещ на прогнозата за времето. Той е част от екипа на телевизията от 2010-та година. Досега той е отразявал много ключови събития. Ще попречи ли новата роля на Николай на репортерската му работа? Сменя ли наистина Никол Станкулова?

Пред vesti.bg репортерът разкрива отговорите на тези въпроси, както и трудно ли му е ставането в четири часа сутринта и от какво се е притеснявал първия път, когато съобщава прогнозата за времето.

Василковски споделя, че мечтае да води прогнозата от малък. „Това беше моя мечта от малко дете. Идеята всъщност я има от доста време, просто сега се осъществи“, казва той и обещава новата му работа да не попречи на останалите му репортажи. „Категорично не! Двете неща се допълват, аз просто имам предимството да съм работил по много теми, свързани с бедствия, наводнения, климат, глобално затопляне“, обяснява репортерът.

„В момента работата ми за прогнозата е просто награждаване на всичко, което съм правил досега. Тук искам да благодаря на момичетата – Никол, Гери и Нора, които много ми помогнаха със съветите си“, допълва Василковски.

Репортерът отрича появили се слухове през последните седмици, че ще замени Никол Станкулова или някоя от другите си две колежки. „Няма такова нещо, от половин година се подготвям за тази нова роля и водим разговори с ръководството за избистряне на концепцията. Така че, не е свързано конкретно с нечие напускане“, обяснява репортерът. Като водещ на прогнозата за времето той иска да внесе и нещо ново. „Това, което искам за направя за себе си и смятам, че ще допринесе за прогнозата, е да бъда на мястото, където се случват нещата. Тоест, ако утре вали порой и мога по някакъв начин да изнеса прогнозата на самото място, бих го направил. Това за мен е същината на тази работа“, казва Василковски.

Никол Станкулова аут от Нова телевизия? сн. nova.bg

Никол Станкулова аут от Нова телевизия? сн. nova.bg

А първите притеснения на репортера са свързани с това дали ще се справи с техниката. Иначе Василковски споделя, че е уверен в себе си и камерата не го плаши.

Николай Василковски сбъдна мечтата си от детството сн. nova.bg

Николай Василковски сбъдна мечтата си от детството сн. nova.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар