Мария бясна: Виж кой колега я оплю публично за новата й песен! (постът цепи мрака)

Мария бясна: Виж кой колега я оплю публично за новата й песен! (постът цепи мрака)
5 (100%) 1 vote

Мария сигурно е изпаднала в ступор от острите думи на Гергов!

Фолкаджийката Мария издаде новата си песен, която се надява да превърне в хит. Е да, ама иска чакане… Още повече, че не само феновете, но и нейни колеги пренебрежително сбръчиха нос при вида на проекта й.

Мария

Мария беше оплюта здраво заради новата си песен

Текстописецът на поп фолка Йордан Гергов надмина всички като така добре „насоли“ Мария, че дълго време ще й държи влага. Ето какво написа той, при все, че от години е в същите среди:

„Мария не е правила по-лоша песен отдавна… и едни субтитри няма да са ѝ в излишък. Компенсаторно за горките слушатели. Телезрителите не ги мисля, те не слушат по дефолт.

Да не говорим за бедния аранжимент и смесването и другите детайли… с извинение към колегите… но не може така… не правите песен за дебютантка от „СеВеКом“ (любимата ми телевизия, ха-ха)… както се казва… В това отношение Кости направи чудеса с Мария! Като звукоизвличане например.

А и за да си позволиш лукса да „кавърдисаш“ (любим глагол, ха-ха) на Таня Савич, трябва да пееш минимум по-добре от нея. Максимум – два пъти по-добре от нея. За да не остане вкус в устата, че си оставаш лошо копие.

Успешни кавъри на Таня на български са например „Утешителна награда“ на Галена (Poludela) и „Кръв ми капе от сърцето“ на Ивана (Zlatinik), написани от Мариета Ангелова и изпълнени с много чувство и можене. Мисля, че на първата аранжиментът е на Светослав Лобошки. Страхотни песни!!!

Разлики?… Вече веднъж развали световен хит на Северина. Вече веднъж удави гръцкия хит със Стан. Сега и ТОВА…

Старите сръбски кавъри на Мария от 2005-а бяха 20 класи над ТОВА.
Добре че е Глория, защото потъва „Титаник“, големият кораб… тъжно е да го гледаме отстрани, но спасителните лодки не стигат за всички…

Добре и че CECA обеща да не продава правата за „Трепни“ в следващите 10 години, иначе досега Мария да ѝ е видяла сметката. Честна пионерска.

Толкова много исках да се възмутя!… без да изсипя хейт. Това е моето мнение. Сигурно и Вашето. Ако имате смелост да си го признаете. Поне пред себе си.

Мисля да си слушам DARA. Страхотна песен! Световна музика.
И… гледайте Джина Стоева в „Черешката на тортата“. Минути за реклама“, яко „нахрани“ Марчето Йордан Гергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар