Мария сигурно е изпаднала в ступор от острите думи на Гергов!

Фолкаджийката Мария издаде новата си песен, която се надява да превърне в хит. Е да, ама иска чакане... Още повече, че не само феновете, но и нейни колеги пренебрежително сбръчиха нос при вида на проекта й. [caption id="attachment_556998" align="aligncenter" width="300"]Мария Мария беше оплюта здраво заради новата си песен[/caption] Текстописецът на поп фолка Йордан Гергов надмина всички като така добре "насоли" Мария, че дълго време ще й държи влага. Ето какво написа той, при все, че от години е в същите среди:

"Мария не е правила по-лоша песен отдавна... и едни субтитри няма да са ѝ в излишък. Компенсаторно за горките слушатели. Телезрителите не ги мисля, те не слушат по дефолт.

Да не говорим за бедния аранжимент и смесването и другите детайли... с извинение към колегите... но не може така... не правите песен за дебютантка от "СеВеКом" (любимата ми телевизия, ха-ха)... както се казва... В това отношение Кости направи чудеса с Мария! Като звукоизвличане например. А и за да си позволиш лукса да "кавърдисаш" (любим глагол, ха-ха) на Таня Савич, трябва да пееш минимум по-добре от нея. Максимум – два пъти по-добре от нея. За да не остане вкус в устата, че си оставаш лошо копие. Успешни кавъри на Таня на български са например "Утешителна награда" на Галена (Poludela) и "Кръв ми капе от сърцето" на Ивана (Zlatinik), написани от Мариета Ангелова и изпълнени с много чувство и можене. Мисля, че на първата аранжиментът е на Светослав Лобошки. Страхотни песни!!! Разлики?... Вече веднъж развали световен хит на Северина. Вече веднъж удави гръцкия хит със Стан. Сега и ТОВА... Старите сръбски кавъри на Мария от 2005-а бяха 20 класи над ТОВА. Добре че е Глория, защото потъва "Титаник", големият кораб... тъжно е да го гледаме отстрани, но спасителните лодки не стигат за всички... Добре и че CECA обеща да не продава правата за "Трепни" в следващите 10 години, иначе досега Мария да ѝ е видяла сметката. Честна пионерска. Толкова много исках да се възмутя!... без да изсипя хейт. Това е моето мнение. Сигурно и Вашето. Ако имате смелост да си го признаете. Поне пред себе си. Мисля да си слушам DARA. Страхотна песен! Световна музика. И... гледайте Джина Стоева в "Черешката на тортата". Минути за реклама", яко "нахрани" Марчето Йордан Гергов.