Джулиана Гани го играе Барби на купона с бившите брадъри!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се прави на Барби на купона с брадърите!

Джулиана Гани се появи като розово изкушение на последното събиране на брадърите. Тя се бе барнала в розово като кукла Барби. Двамата със съпруга си Станимир Ташев пристигнаха с шармантна лимузина.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се барна като същинско Барби

Звездите от последния сезон на Вип Брадър се събраха ,за да купонясват в Студентски град. Двамата с мъжа й бяха като любимите герои от детската поредица.

Пред клуба на Ники Михайлов в Студентски град ги чакаха и останалите брадъри. Там, на линия за купон бяха още Тото от СкандаУ, Ваня Щерева, Даниел Златков и Цуни.

Всички вдигнаха наздравица, танцуваха и се веселяха. Заедно с тях купонясваха и светските репортери Елизабет Методиева и Красимир Красимиров.

Но от всички останали брадъри, най-много се отличаваше Малката Джулка. Тя бе атракцията на вечерта. Гостите на заведението искаха да се снимат с нея и тя не отказа на никой.

В момента Джулиана Гани участва в „Черешката на тортата”. Силоконовото чуди изуми с кулинарните сни умения в кухнята.

Освен афинитета си към пластични подобрения и силиконови импланти, зрителите видяха, че блондинката има добър и сговорчив характер. Тя стана известна преди това с желанието си да даде „предните си гърди” на жена в нужда.

Според упоритите слухове Маги Халваджиян вече я поканил и в новия седми сезон на „Като две капки вода“.

Засега плеймейтката се дърпала, защото нямала никакви музикални и артистични умения и не искала да става за резил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар