Емануела отврати: Не спира да плюе по Галена и Преслава!

Емануела отврати: Не спира да плюе по Галена и Преслава!
5 (100%) 1 vote

Емануела беше изобличена като супер лицемерка!

Емануела не спира да плюе по колежките си Преслава и Галена. Зеленооката поп фолк дива е номер едно по лицемерие. В поп фолк бранша приятелство не съществува и това е всеизвестно.

Емануела

Емануела не спира да злобее срещу готините си колежки

Затова не е за учудване, че една пред друга певиците не спират да се преструват на големи дружки. Но само някоя от тях да си обърне гърба и останалите започват да я кълвят или плюят по неин адрес.

Но никоя не може да победи в това умение фолкаджийката Емануела. Всеизвестно е, че тя е хейтър номер едно в тези среди.

Извън професионалните си ангажименти чаровната Емануела не спира да плюе по конкурентките си. Но най-много на прицел й са Преслава и Галена.

Изпълнителката винаги намира начин да се изкаже негативно за техните клипове или изпълнение в клюкарските сайтове.

Но най й харесва да прави „комплименти” на топ певицата Преслава. Гласовитката от Добрич й била трън в очите от време оно. И тя винаги намирала повод и начин да я „клъвне”. За нея винаги казвала: „Не може да я понасям тази к***ва, не я дишам“, не криела пред близки ненавистта си към нея.

Останалите й колежки също не били застраховани от острия й език и отровните й стрели.

„Емануела не е от най-добронамерените певици в компанията на Митко Димитров. Тя хейтва за спорта, не толкова, че им завижда, защото знае, че е една от най-успешните в бранша.

Още навремето, когато беше в друга компания, постоянно правеше интриги между колежките си там. Очевидно да интригантства и плюе по хората й е хоби“, коментират запознати.

Галена също не й била симпатична, най-вече че е лидер в чалгата. Бившите мъже на певицата също страдали от жлъчните й коментари.

След раздялата с някой от тях тя го заклеймявала, че е гей, нещастник или анти-баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар