Стефания Колева повдигна балкони

Гласувайте за статията

Стефания видимо е уголемила бюста си

Актрисата Стефания Колева отслабна драстично и се разхубави на 45

След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45 години, но по нищо не ще да отстъпва на младите си колежки – пише в. „Уикенд“. Симпатичната Корнелия от комедийния сериал „Полицаите от края на града“ дава всичко от себе си, за да запази поне визуално своята младост, и експериментира с всякакви процедури. От няколко месеца път наблюдателни изтъкват, че актрисата сякаш е напомпала апетитно бюста си, с което съвсем е заприличала на плеймейтка – коментира изданието.

Преобразяването на Стефания Колева може да изненадва по-възрастните ѝ почитатели, но далеч не е смайващо за близките ѝ. Актрисата винаги е била суетна кокона, която е готова да дава крупни суми за красотата си. Така преди година премина на хранителни режими на един от популярните у нас гладолечители – Георги Гайдурков. След тях актрисата свали доста килограми и извая тяло като на младо момиче.

Режимът я накарал да обърне внимание и на други части от тялото си и така Стефания Колева изненадващо напомпа джуки като балони, макар винаги да е имала хубави и плътни устни.
Напоследът бюстът на актрисата също хваща око. Наблюдателни веднага заключиха, че вероятно това се дължи на няколко пубика силикон, който Стефания е решила да добави към обиколката си. С това повдигнала бюста си и без съмнение придобила още по-женствен и привлекателен вид за пред камерите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар