Виктория и Дейвид Бекъм разбиха слуховете за развод (Вижте колко са щастливи)

Гласувайте за статията

Виктория и Дейвид Бекъм на семейна вечеря

Виктория и Дейвид Бекъм разбиха слуховете за развод. В последно време около семейство Бекъм се появиха слухове, че се разделят. Звездното семейство обаче ги опроверга като се събра на голяма семейна вечеря.

Виктория и Дейвид изглеждат наистина щастливи заедно и като че ли разводът се отлага. Футболистът пусна снимки в социалната мрежа Инстаграм на семейна вечеря, където  се е събрало цялото семейство. „Вълнуваща вечер… Всичко за семейството и спомените … Маями по целия път… Празнуваме САЩ, Мексико и Канада да получат Световната купа 2026-та година“, написа Бекъм към кадъра.

На вечеряха присъстваха и синовете на Виктория и Дейвид – Бруклин, Ромео и Круз. Семейство Бекъм изглеждат наистина щастливи и по нищо не личи да е имало дори и малка вероятност за развод. Това, че звездното семейство не мисли за раздяла потвърди и един от дизайнерите във фирмата на Виктория пред „Дейли мейл“. Той казва, че появилите се слухове са „абсолютно безсмислени“.

Говорителят на Бекъм също нарече слуховете – „смущаващи и смешни“. Той казва, че това са фалшиви новини, в които няма и грам истина. Според него това са медийни измислици. Фалшивите новини циркулират в медийното пространство от петък.

Дейвид и Виктория обаче нямат никакво намерение да се разделят. Напротив, те са по-щастливи от всякога. Звездната двойка е заедно от 1999-та година и има четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и дъщеря – Харпър.

Виктория и Дейвид изглеждат щастливи и лудо влюбени на снимките от семейната вечеря в социалната мрежа. Виктория е прегърнала съпруга си и по нищо не личи да е имало някакви проблеми в звездното семейство. Освен синовете на двойката към вечерята се присъединиха и важни партньори от бизнеса на Дейвид Бекъм.

Семейство Бекъм умело е съчетало личните и професионалните си ангажименти.

Виктория и Дейвид Бекъм няма да се развеждат сн. Инстаграм

Виктория и Дейвид Бекъм няма да се развеждат сн. Инстаграм

Около известните личности винаги циркулират слухове, които не винаги са верни. Такива се оказаха и тези за развод на Виктория и Дейвид Бекъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар