НСО пази Деси Банова

Гласувайте за статията

Плевнелиев сияе пред Деси

Росен Плевнелиев вози бременната Деси Банова на работа

Гардове от Националната служба за охрана (НСО) бдят над сигурността на бившата синоптичка Деси Банова – пише в. „Уикенд“. Любимата на бившия президент Росен Плевнелиев е зорко охранявана от дебеловрати охранители от Националната служба по охрана. По закон президентът ползва охрана дори и след напускането си на „Дондуков“ 2 – отбелязва изданието.

Колеги на бременната в петия месец Деси Банова разкриват пред изданието, че и тя самата намазва от привилегиите му. Всеки път, когато бъдещата г-жа Плевнелиева отскачала до Нова тв заради рубриката си „Истории на успеха“, пред сградата паркирал джип с охрана, която придружавала Банова до работа. Деси и Росен се возели на задната седалка в бронираната лимузина. Понякога виждали и самият президент да шофира мощни всъдеход на 39-годишната блондинка. На излизане от телевизията едрогабаритните охранители се движели плътно зад бившия държавен глава. Самият Плевнелиев пък кавалерствал на Банова, като ѝ отварял задната врата.

На 8 юни Нова тв излъчи последното предаване на „Истории на успеха“ и Деси Банова излиза в лятна ваканция, която съвпаднала с предстоящия отпуск по майчинство.
„Не искам да се преуморявам“ – казва бъдещата майка.

Макар че ще става татко за четвърти път, Росен Плевнелиев толкова се вълнувал от появата на бебето, все едно за първи път щял да има дете. Бившата синоптичка очаква появата на сина им в средата на септември, но Плевнелиев отсега е в треската подготовка за раждането му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар