Разкриха тайния разговор между Тръмп и Ким (Ето какво си казаха лидерите)

Гласувайте за статията

Тръмп поканил Ким на питие, веднага след срещата.

Буквално секунди след като се запознал за първи път с Ким Чен Ун, Доналд Тръмп му предложил „пиячка“. Това разкрива специалист по четене на устните, който е следил разговора между Тръмп и Ким Чен Ун.

Дарън Сътън, експерт по четене по устните, който анализирал кадрите от срещата на върха, казва за „Сън“, че Тръмп е този, който се опитал да поеме инициативата, докато Ким бил по-сдържан по време на срещата.

Двамата президенти взаимно са се приветствали на английски с „Радвам се, че се запознахме, господин президент“. Според твърденията на Сътън, по време на ръкуването, което е продължило цели 13 секунди, Тръмп казал също и „благодаря, благодаря много“.

След като се запознали един друг и си благодарили, първият мъж в САЩ погледнал събеседника си и му казал: „Фантастично. Да изпием по едно питие.“

Този ход на Тръмп може би е добре замислена тактика. Както се твърди, лидерът на Северна Корея „обича чашката“. И през изминалите години дори си е внасял алкохол на стойност хиляди долари за лична употреба.

Също така, по време на редки чуждестранни посещения, бе отбелязано, че Ким често се радва на скъпи напитки. Такъв бе и случаят при посещението му в Китай преди няколко дни.

След като поздрави колегата си, Тръмп придружи Ким в залата за преговори, с думите: „Мисля, че сме тук“. Камерите също забелязали усмивката на Ким Чен Ун, а според Сътън, в този момент Тръмп казал, че „се радва да бъде тук“.

Разкриха истината за разговорите между Тръмп и Ким сн. Twitter

Разкриха истината за разговорите между Тръмп и Ким сн. Twitter

В края на срещата двамата лидери подписаха съвместен документ, в който се ангажираха да работят „за пълно унищожение на ядрените оръжия на Корейския полуостров“. Този акт бе последван от снимките пред севернокорейското и американското знаме. По време на снимките Тръмп и Ким отново си размениха няколко думи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар