Гаджето на Феди Башур рухна след катастрофата: Деспина е много зле!

Гласувайте за статията

Гаджето на Феди Башур не може да понесе загубата му!

Гаджето на Феди Башур е неутешима след загубата му. Деспина е потънала в скръб след загубата на приятеля си. Синът на строителния предприемач Жорж Башур загина на пътя след автомобилна катастрофа.

Феди Башур

Приятелката на Феди Башур – Деспина не е на себе си

19-годишният Феди Башур управляваше джипа, който се се подхлъзна на пътя и се преобърна. Те катастрофариха на автомагистрала „Тракия” в посока към Пловдив. Заедно с него са се возили поп фолк певицата Емилия и годеника й, бащата на момчето.

Певицата и милионерът също пострадаха и бяха откарани в болницата, но се отърваха с по-леки наранявания.

Най-много пострада младежът. Момчето изпадна в кома и после излезе от нея. Но въпреки усилията на лекарите, той не успя да се пребори за живота си.

Смъртта на Феди Башур потопи семейството му в скръб и печал. Заради траура поп фолк дивата Емилия отказа участията си за неопределено време. Бащата и роднините на Феди изразиха огромната си болка в социалните мрежи.

Любимата на Феди – Деспина също е неутешима. Безмерната им любов е  била трогателна гледка.

Днес те не знаят как да утешат красивата студентка от САЩ, където двамата с Феди следваха. Прелестната гъркиня се е затворила в себе си и единствените й коментари са свързани с миналото й и с нейния Феди Башур.

„Той ще остане винаги в сърцето ми, бяхме сродни души“, повтаряла често тя.

Родителите на девойката също са в паника. В момента тя трябва да се концентрира върху обучението си, защото момичето следва в престижен университет в Америка.

Тя учи за предприемач и следването й може да се провали, ако не се яви на изпитите.

„Няма сила на света, която да накара Деспина да загърби Феди и да гледа напред. Прекалено рано е, двамата се обичаха като по филмите, пътуваха в чужбина, бяха просто едни щастливи млади хора”, силно обезпокоени са близки до семейството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар