Софи Маринова се омъжва за Гринго, ражда му бебе!

Софи Маринова се омъжва за Гринго, ражда му бебе!
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова и Гринго ще се женят и ще правят бебе!

Гринго и Софи Маринова вдигат тежка сватба. Ромската перла с нетърпение очаква да стане законна половинка на Тодор Давидов-Гринго. Мачото до дни излиза от ареста и двамата са в те.рескава подготовка за най-важния си ден.

Софи Маринова

Певицата Софи Маринова минава под венчило

Засега вечно усмихнатата Софка не иска да издава повече за тържественото събитие. Двамаат с любимия й вече са избрали дата на сватбата, но от суеверие не искат да я кажат.

Пред лъскаво софийско издание фолкдивата е казала само, че вече си е избрала булченската рокля.

Нейният пораснал син Лоренцо пък ще й бъде шафер, както и още няколко деца. Знае се само, че поп фолк диваат и новия й мъж ще живеят в къщата й в Етрополе. Лятото пък ще бъдат при родителите на Гринго в Айтос.

След като Гринго се върне от затвора, двамата ще продължат с опитите си за общ наследник. Преди да влезе зад решетките влюбените се опитваха да имат бебе, но сега ще зачеснтят с опритите, обещава бъдещата булка.

Не се знае дали сватбената церемонеия щее скромна или по-пищна, но актегорично тя ще бъде по ромските обичаи. А двамата ще кажат заветното си „да” до края на годината.

С днешна дата щастливата Софка с трепет очаква излизането на Гринго от панделата. Дори се е заела да ремонтира предната си фасада. Тя ходи на зъболекар почти всеки ден и се е заела сериозно да си ремонтира зъбите.

Певицата споделя, че е готова на всичко, за да зарадва своя любим. И обещава да му сготви най-вкусните манджи, след като любимия й се прибере.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар