Бомба: Близначката Влади поиска ръката на гаджето си!

Бомба: Близначката Влади поиска ръката на гаджето си!
5 (100%) 1 vote

Близначката Влади предложи брак на гаджето си!

Близначката Влади стяга „мръсна сватба”. Къдрокоската слага край на палавите игри, бурните ласки и разврата. Младата певица предложи брак на гаджето си Стефан Симеонов. Краксивата случка станала по време на сватбата на рапъра Димчо.

близначката Влади

Близначката Влади първа предложи брак на любимия си

Предложението в стил „Дами канят” било отправено в заведение във Варна. Гостите се появили на сватбеното парти целите в бяло, противно на традицията. Романтиката направо повалила Влади и тя се втурнала да грабне букета.

Дори се посборила с останалите момичета, но накрая все пак китките попаднали в нейните ръце. И младата изпълнителка веднага побързала да предожи на любимия си , като дори го заставила колкото се може по-скаро и те да минат под венчило.

„Ние сме следващите”, написала кандидат-булката под общата снимка от сватбата. И веднага под поста й завалели лайкове и захаросани коментари. Близки, приятели и колеги не спирали да я поздравяват с бъдещата им сватба. Първа захапа новината Дара. Хитрушата веднага заподозря, че във хващането на букета има нещо гнило.

„Мръсна сватба предстои”, написа пък фен под снимката на певицата.

Причината е зарази разгулния живот на двете лолитки. Преди време цялата страна разбра за интимния живот на двете сестри близначки. Мрежата завря, след като там бяха разпространени доста пикантни кадри.

На една от снимките едната от близначките бе облечена като секси медицинска сестра, която раздава орални ласки на непознат мъж. Фотосите добиха моменална слава.

На тях не се виждаше ясно лицето на сестрата, но подозренията паднаха върху Алекс. Мнозина предполагат, че и Влади не е по-малко разкрепостена от нея.

В най-новия си клип двете бръмчалки ясно показват, че сексът не е мираж за тях. В парчето къдрокосите тигрици прославят категорично „мерака си” към противоположния пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар